Bestellen

Je bestelt een artikel door op het winkelwagentje te klikken. Dit betekent nog niet dat je het artikel daadwerkelijk hebt besteld. Pas als je op de button 'Bestellen' klikt, wordt de bestelling verstuurd. Je krijgt een bevestiging van Uitgeverij Fantoom als wij je bestelling hebben ontvangen.

Kijk bij Veelgestelde vragen voor een stapsgewijze beschrijving van hoe je een artikel bij ons kunt bestellen.
 

Bestellen vanuit het buitenland
Op dit moment is het nog niet mogelijk om vanuit het buitenland via de website te bestellen.
Voor bestellingen naar het buitenland kan je contact opnemen met Uitgeverij Fantoom via Contact.

Voor het verzenden naar Belgie hanteren we een vast verzendtarief van € 7,95. Orders boven de € 75,- versturen we gratis in 1 pakket.

 

Andere bestelwijzen
Wanneer je niet via internet wilt of kunt bestellen, kan het ook telefonisch. Neem dan contact op met Uitgeverij Fantoom, tel. 020 528 58 50. De boeken zijn, tegen dezelfde prijs, ook in de boekhandel verkrijgbaar (tenzij anders aangegeven).

 

'Kinderproof'
Soms gebeurt het dat kinderen boeken via de website proberen te bestellen. Je hoeft je echter nooit zorgen te maken dat deze bestellingen automatisch worden verwerkt. De kinderen stranden meestal al bij het opgeven van het juiste adres en in ieder geval bij het doen van de betaling. Wij sturen nooit boeken op voordat de betaling door ons is ontvangen.