De verloren bloem van de sjamaan
  • De verloren bloem van de sjamaan

De verloren bloem van de sjamaan

Davide Morosinotto - Morosinotto
  • Geschikt voor de leeftijd 10 jaar en ouder
  • 480 pagina's
Wanneer Laila wordt opgenomen in een ziekenhuis in Lima, raakt ze al snel bevriend met El Rato, een jongen vol wilde verhalen. Maar dan krijgt Laila haar diagnose: de artsen hebben eindelijk een naam kunnen geven aan haar ziekte, een naam die alle hoop wegslaat. Tegen beter weten in gaan de twee vrienden op avontuur, op zoek naar de legendarische Verloren Bloem. Wie weet kan Laila daarmee alsnog genezen…
» Delen met anderen
E-mailFacebookTwitter
  • inpakken € 0,50
  • omruilgarantie 14 dagen
€ 19,99

Op werkdagen vóór 15.00 uur
besteld morgen in huis

De verloren bloem van de sjamaan - Davide Morosinotto

Wanneer Laila, de dochter van een Finse diplomaat, wordt opgenomen in een ziekenhuis in Lima, blijft ze niet onopgemerkt: de jonge patiëntjes van de kinderafdeling zijn nieuwsgierig naar dat blonde meisje. Vooral El Rato, het jongetje met de langste tong die Laila ooit heeft gezien, wil meer over haar weten.
Steeds vaker trekken de twee samen op, tot ze per toeval een vreemd dagboek vinden. Het is in 1941 geschreven door ene dokter Clarke, maar Laila en El Rato zijn vooral geïnteresseerd in een tekening van een zeldzame bloem die vroeger werd gebruikt door de sjamanen van de stam van K. Volgens Clarkes aantekeningen zou deze bloem een geneeskrachtige werking hebben.
Juist op dat moment krijgt Laila haar diagnose: de artsen hebben eindelijk een naam kunnen geven aan haar ziekte, een naam die alle hoop wegslaat. Toch gaan de twee vrienden, misschien tegen beter weten in, samen op zoek naar de Verloren Bloem, want wie weet kan Laila daarmee alsnog genezen. Zo begint een lange, ongeplande reis die hen van het Andesgebergte naar het Amazonewoud voert. Onderweg moeten ze het opnemen tegen terroristen, drugshandelaars en de overweldigende, angstaanjagende natuur van Peru. 


Productinformatie

Auteur: Davide Morosinotto
Geschikt voor: 10 jaar en ouder
Afmeting: 20,6 x 13,0 x 4,0 cm
Aantal pagina's: 480
Gewicht: 780 gram
Bindwijze: Gebonden
Verschijningsdatum: 23-12-2020
ISBN: 978-90-592-4789-5

Beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen.
» Schrijf als eerste een beoordeling

Deze webshop is onderdeel van Uitgeverij Fantoom

 

Uitgeverij Fantoom

Hoogstraat 1

4285 AE Woudrichem
telefoonnummer 020 528 58 50

 

 

 

 

 

 

 

In deze serie

Pagina: 1